woensdag 14 april 2010

Proficiat

Dit kaartje heb ik gemaakt nadat ik de stempel op kaartje kado had gekregen
ik heb gebruikt hier voor bazix karton.Paper pad nook & pantry. de bloemen heb ik gemaakt met een mal van Marianne ,zo ook de blaatjes. Wat roosjes en meeldraad.een rood ruiten lintje ,en een pons van Martha Stewart,een paar plak parels.en 2 brads .

dinsdag 13 april 2010

Veel liefs

Deze kaart heb ik gemaakt voor een wetstrijd. Patroon was verplicht.
Ik heb hier boor Bazix karton gebruikt in lichte kleuren groen,zalm en wit.
garen van Sulky cotton nr 4026.
Een lintje met hartjes.Twee spelden met witte knop en twee zilveren hartjes.
De mal is van Marianne disign nrEH 1866 .De Bloemen heb ik ook gemaakt van een mal van Marianne en daar door heen heb ik het zelfde lintje geweven en vast gezet met een roosje.Van joy de decoratie parels in het wit.En de hoeken met een pons gedaan.

maandag 12 april 2010

Een Tweeling

Dit kaartje heb ik gemaakt voor een klant met paicollor donkerblauw en licht blauw. papier van Marianne Disign en van paperblock Dutch Bleus.
De bloemen heb ik van een mal van Marianne zo ook de swurl.2 knoopjes vast gezet met screb draad wat sterretjes in stras steen vorm een lintje in het wit met licht blauw en wat licht gele brads echt een vrolijk kaartje omdat het blauw is hoef ik dus niet tevertellen dat het 2 jongetjes zijn geworden bij deze weten jullie dit dus nu .

Paars

Dit kaartje is gemaakt met een patroontje van Christa Uithol
Karton bazix ,Garen van madeira ,Wat decoratie pearel van joy,een paar vlindertjes .
Gemeleerd lint en paieren bloemen met een brad

zondag 11 april 2010

Zo lief


Is dit kaartje wat ik heb gemaakt met oud papier van Marianne Disign ik heb hier gelijk haar nieuwste mal bij gebruikt LR0112 en een nestabilities mal wat witte bloemetjes en bloemetjes uit het zelfde paier als de ondergrond
daar bij een kleurenkaart van brazil een roze lind van 1.5 cm en vast gezed met een hartjes brads