maandag 2 maart 2015

Weer Thuis

Hallo Allemaal
even weer een berichtje van mijn.

Ben sinds vorige week weer thuis uit het ziekenhuis waar ik weer 1,5 wk heb gelegen voor een 2e rug operatie.
De arts was er achter gekomen dat ik hersenvocht en ruggenmerg verloor door een klein gaatje wat was ontstaan door dat ze vorig jaar mijn rug hebben vast gezet met 2 ijzeren pennen en een aantal schroeven .
Heb al die tijd gelopen met duizelingen en een druk in mijn hoofd kon niet tegen zonlicht en het verspringen van het beeld van de tv en laptop.
Nu is dat over heb alleen de duizelingen nog over gehouden en dat moet over 6 wk over zijn anders gaat hij verder zoeken hoe dit kan.
zo nu weten jullie waarom er niks van mijn kant komt
voor nu weer de groetjes
van mijn Gonny

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je weer thuis bent Gonny! Pff...dat valt niet mee zeg dat je weer geopereerd moest worden.
  Heb je bij de vorige operatie soms een ruggenprik gehad? Dat kan ook de oorzaak zijn van het verliezen van hersenvocht en ruggenmerg.
  Ik heb bij de 2e keizersnede ook een ruggenprik gehad en toen moest je nog een week in het zh blijven. De 1e dag om het uur een slokje water, de 2e en 3e dag streng vloeibaar en daarna mocht je wat meer. Echter, ik had vanaf dat ik wat overeind mocht en in de stoel mocht zitten, had ik hoofdpijn. En niet zo'n klein beetje maar vreselijke hoofdpijn alsof ze met 100 hamers op mijn hoofd bonkten. Zodra ik weer tegen de kussens aanzat, was het over. De avond van de 3e dag moest ik naar het toilet en bij terugkomst reden ze de rolstoel maar direct langs de wasbak omdat ik moest overgeven omdat ik zo misselijk was van de hoofdpijn. Weer terug in mijn bed was alles direct over. De verpleegkundige die er liep wist bijna zeker dat ze wist wat ik mankeerde: het gaatje van de ruggenprik was niet dicht. Met blote oog was dit niet te zien. Hierdoor verlies je hersenvocht en ruggenmerg en kunnen de complicaties ontstaan zoals jij had. Ik moest min. 36 uur plat liggen (dus weer streng vloeibaar) en mocht totaal niet overeind. Ook niet naar toilet dus weer katheter. Toen dat voorbij was, was ik zo benieuwd of ik hoofdpijn had. En....helemaal niks, het was over en het gaatje dus dicht!
  Ik weet dus wat je meegemaakt heb al had ik het maar een paar dagen. Maar 't is om gek van te worden.
  Ik hoop dat je snel opknapt en ook de duizelingen verdwijnen. Beterschap!
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hallo Tineke
   nee geen rugen prik maar een schroef die er door heen ging dus gewoon een gat (lek) dit hebben ze operatief met mijn eigen bloed gedicht en een randje kid
   kan nu weer tegen zon licht en de tv maar de duizelingen zijn nog niet over moet nu door naar het AMC in Amsterdam.(ruggen prik) mag ik zo wie zo niet hebben
   groetjes Gonny

   Verwijderen
 2. Ik hoop ook dat je gauw mag herstelen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens je een voorspoedig herstel toe Gonny
  hopelijk nemen de duizelingen gauw af.

  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ellende Gonny,
  ik hoop dat het gaatje inmiddels dicht is en dat je weer verder kunt met herstellen!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor jullie reacties
En tot een volgende keer.